àLEX PULIDO

 

Àlex és el promotor d'aquest projecte. És un noi de 35 anys, gran aficionat a l'esport i la muntanya en particular. És tècnic esportiu superior, a més d'haver especialitzat en futbol, metodologia esportiva, nutrició i direcció d'equips.


És una persona amant de la natura, amb una connexió molt profunda amb la pròpia naturalesa, amb les muntanyes, amb els animals i amb la vegetació.
En el seu haver, podem trobar que ha estat fent senderisme en els darrers 5 anys de forma més continuada, havent estat a les muntanyes valencianes més conegudes, com també a muntanyes més mítiques a nivell nacional, havent fet cim en pic Veleta i Mulhacén, Posets a Serralada Pirenaica i altres menys conegudes com a Mont Rebei del Congost.


A més de senderista, té algunes experiències en vies ferrades i experiència en vies verdes o ha completat el camí de Sant Jaume des de Roncesvalles fins a Santiago.


Àlex és una persona entusiasta, activa i amb ganes d'experimentar la vida.


Finalment, cal dir que també té com a hobby, l'edició i publicació de vídeos, com així testifica el seu canal de Youtube, on podem trobar vídeos editats per ell mateix, relatant els seus viatges i aventures. Aquí el link del canal

 

https://www.youtube.com/channel/UCDNApczbvLXeH4kuqPwDYVA 
 

A més, compta amb coneixements de primers auxilis, ja que ha desenvolupat part de la seva vida professional com a socorrista.