cristian pulido

 

Cristian Pulido és un jove de 29 anys, que des de sempre ha estat un enamorat de la natura, de les muntanyes, dels barrancs, dels rius, i de cualsevol accident natural que es pogués visitar i explorar. No en va, és diplomat en Enginyeria Forestal.

 

De jove va començar el seu camí al món del ciclisme, sent una jove promesa de la Comunitat Valenciana, arribant a ser convocat en repetides ocasions per la selecció Valenciana de ciclisme, arribant a quedar al Top 10 als campionats d'Espanya, en categoria infantil .

 

Amb el pas dels anys, s'ha anat involucrant més i més en el món natural, i avuí dia té una àmplia experiència, tant com a senderista, com a explorador. Podem destacar que coneix moltes de les muntanyes valencianes, ha fet expedicions al Pirineu (una d'elles en solitari) fent cims emblemàtics com el Gran Bachimala, Monte Perdido, Brecha Rolando, Serradets i Añisclo. També a Picos de Europa, ia Sierra Nevada, ha recorregut molts dels quilòmetres dels seus senders.

 

Té bona capacitat d’orientació i autosuficiencia, i així ho ha demostrat en varies travesses de 3/4 dies en un grup de 3 persones per la Marina Alta, i en solitari, varies per la zona de Pirineu Aragonés, i també per la zona de Castelló interior, havent recorregut el GR-36.

 

A més del senderisme, practica l’escalada amb un nivel bàsic. Ha fet barranquisme amb cordes a través del Barranc de l’Infern.

 

Cristian és un enamorat de la botànica i dels animals, una persona tranquil·la, que gaudeix del camí, i sap apreciar els moments i petits detalls que la vida li van regalant.