DIFUSIÓ

 

 

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

 

Es farà un degoteig constant al començament, presentant el projecte a través de xarxes socials. En aquest degoteig d'informació constant, explicarem al públic en què consisteix, quines són les motivacions, i quin en serà el desenvolupament. Tot això ho farem a través de xarxes socials com Yotube, Facebook i Instagram.

 

A més, des de la web oficial de l'esdeveniment, el públic que vulgui conèixer el projecte, els protagonistes i els objectius de l'expedició, tindrà tota aquesta informació de manera detallada.

Un cop quedi tot ben definit, farem un acte senzill de presentació de l'esdeveniment, a Pedreguer, on farem la presentació oficial, davant dels mitjans de comunicació, i donarem imatge, tant al projecte, com als protagonistes, com a més, a els Sponsor, col·laboradors, etc.

Crearem una pàgina web oficial de l'esdeveniment, on presentar el projecte, informar de l'evolució del mateix i donar protagonisme als Patrocinadors/Sponsor i Òrgans Col·laboradors.

 

 

 

RETRANSMISSIÓ

 

Retransmissions en viu al llarg del recorregut, sempre al mateix horari. A més, publicació de vídeo editat cada tarda a Youtube, Instagram i Facebook. Utilització de càmeres tipus GoPro, enregistrament amb Dron, i càmeres de telèfons mòbils.

 

Edició diària de vídeo a càrrec d'Alex Pulido, utilitzant el programa Adobe Premiere. Uns vídeos d'uns 8 minuts de durada, on es resumeixi el recorregut de l'etapa, on els protagonistes ens expliquin les seves sensacions. Un vídeo on puguem conèixer les poblacions i els llocs d'interès. Un vídeo, en què també, es puguin conèixer persones de les poblacions per les quals passem, i que vulguin col·laborar amb el projecte.

En aquest vídeo diari, abans de finalitzar, tindrem un comptador on sabrem quina és la quantitat recaptada fins al moment, en què els protagonistes nomenessin els noms de pila de les persones donants de la jornada anterior, en senyal d'agraïment, i on també es donin les gràcies als Ajuntaments de les poblacions per les quals s'hagi passat aquell dia, i que hagin volgut col·laborar-hi.

Sobretot, en vídeos diaris, però també en algun directe, aquells dies de travessia més curta, i quan el cotxe de suport ens subministri el material adequat, farem alguna activitat d'escalada, sobretot quan ens trobem a zones del GR, a les que trobem bones vies on els dos escaladors amb experiència, Cristian i Joan, puguin preparar una via i recórrer-la.

 

Les retransmissions seran diàries. Tant en directe com el vídeo resum de cada dia. Els directes els farem cada matí a la mateixa franja horària. Perquè els seguidors de lesdeveniment, tinguin la certesa que poden connectar sempre a la mateixa hora. Hi haurà una retransmissió curta de 20 minuts a les 10 del matí i una altra una mica més llarga, d'uns 35-40 minuts a les 13.00 del migdia.

 

Els vídeos resum, els pujarem a la tarda, un cop recopilat i editat les imatges del dia. Així, cada nit, els espectadors podran gaudir del vídeo, i comentar-ne les inquietuds respecte a l'aventura d'aquell dia en concret.

 

Serà important el feedback que rebem. Tant a nivell de seguiment, com a nivell de comentaris, i com no, a nivell de donacions. Si tenim molta gent veient-nos, però les donacions són escasses, alguna cosa haurem de canviar.

 

Una altra idea, serà la de fer videotrucades amb persones que no tinguin gaire a veure amb la muntanya i amb l'Expedició 7, però que d'alguna manera estiguin involucrades amb el projecte. Un exemple seria connectar amb algun membre de l'organització o ONG, a qui fem la futura donació.

 

 

 

XARXES SOCIALS

 

Es crearan els comptes oficials del projecte, amb un mes d'antelació al desenvolupament del mateix, per anar generant un flux de seguidors, i anar deixant anar a poc a poc informació sobre el propi projecte.

 

En aquests comptes, s'aniran anomenant des del primer dia els qui són els Òrgans Oficials col·laboradors i les empreses que hagin decidit formar-ne part.

 

Publicacions diàries a Youtube, Instagram i Facebook. A totes les publicacions apareixeran els hashtags # dels nostres canals oficials i de la nostra web, dels Estaments oficials col·laboradors i de les empreses col·laboradores de l'esdeveniment, juntament amb enllaços als seus canals oficials.

 

 

 

REPORTATGE A À PUNT

 

Parlarem amb A Punt, per explicar-los el projecte, i demanar-los col·laboració per donar-nos difusió a la televisió autonòmica valenciana. És possible que una aventura com aquesta pugui ser interessant per a programes d'alt calat social, en l'actualitat, en què els reporters es desplacen per terres valencianes a la recerca d'històries interessants que puguin entretenir els teleespectadors.

 

De fet, a A Punt ja tenen un programa que es diu GR7, en què es realitzen entrevistes a personatges populars de la nostra societat, mentre passegen per sectors del mateix sender que travessa la Comunitat Valenciana.

 

El programa Bona Vesprada podria ser un d'aquells programes que estan tan d'actualitat i que busquen històries interessants diàriament per explicar als espectadors d'aquest tipus de programes.

A nosaltres ens ajudaria molt, perquè el nostre missatge pogués arribar a molta més gent, i així captar més donacions de totes les zones de la Comunitat Valenciana.