JOAN ESCORTELL Jr.

 

Joan és un jove de 24 anys, natural de Pedreguer, i amb les seves arrels a Gata de Gorgos. Gran amant de la natura, dels espais verds, dels animals i de les aventures en general, també fervent esportista, en concret, li encanta córrer per muntanya.

 

Quant a la seva experiència amb altres modalitats esportives, destaca la seva experiència en escalada, en la qual a dia d'avui segueix aprenent i creixent, ferrades i travesses.

 

Entre les seves gestes, ha aconseguit recórrer tota Sierra Nevada per etapes. Va començar fa 6 anys a fer alta muntanya arribant a assolir grans cims de 3000m als Pirineus, Sierra Nevada, etc per exemple Aneto, Posets, Vignemale, Monte Perdido i també cal destacar que es va involucrar en una expedició amb el Grup Espeleològic de Gata de Gorgos cap a terres de l'Atlas, al Marroc, arribant a fer cim al cim més alt d'aquesta serralada, el Toubkal, amb una altitud de 4.167 metres d'alçada.

Des de fa 2 anys, ha invertit el seu temps i dedicació als trails de muntanya, on aconsegueix treure'n tot el potencial, i on aconsegueix evadir-se i gaudir més si és possible de la natura i de les muntanyes.

 

En conclusió, Joan és un jove compromès, responsable i ambiciós, i per això és capaç d'assolir les metes i els objectius que es va marcant, a través de la lluita i la implicació diàries.