Nota de Premsa

 

 

Vos presentem el GR 7 Solidari, un projecte que neix de la idea de recórrer el sender de llarg recorregut que travessa la nostra Comunitat Valenciana. Tenim la idea de completar tot el recorregut, en unes 25 etapes aproximadament, es a dir, 600 km en poc més de 3 setmanes.

La idea és crear un equip de 2 persones, que iniciaran el recorregut des de Fredes, al nord de la Comunitat Valenciana, i aquestes mateixes 2 persones, si tot va bé, arribaran a Pinoso, al sud de la Comunitat Valenciana, unes 25 jornades després. Sortirem de Fredes cap a al 15 de Juny, i arribarem a Pinoso cap al 10 de Juliol.

 

Aquest equip estarà format pel meu germà, Cristian Pulido, i per mí, Àlex Pulido. Aquest equip de 2 tindrà el suport d'altres membres, encarregats d'ajudar en els subministraments de menjar, beguda, farmaciola i tecnologia i de dur un seguiment de control i seguretat des del “món real”. Aquests membres extra també s'incorporaran al recorregut en jornades concretes.

 

Tot aquest viatge a través dels senders i muntanyes de la Comunitat Valenciana, serà retransmès gairebé en directe. Tindrem xarxes socials informant de l'esdeveniment, i un cop iniciat, retransmetrem cada dia, donant visibilitat diària als Ajuntaments i Òrgans oficials col·laboradors, i a les empreses que vulguin sponsoritzar l'esdeveniment.

 

Així també, donarem a coneixer als espectadors, el sender de llarg recorregut valencià i els indrets i llocs “desconeguts” per on passem, tant poblacions com racons bonics per on passarem. Cal dir, que la Federació Valenciana de Muntanya i Escalada, que ens recolza tant en motivació com en mitjans, ens ha encomanat la tasca de monitoritzar i informar de l´estat actual del mateix GR 7.

Ja tenim tots els patrocinadors i col.laboradors que ens recolzen en aquesta “aventura”. En suma, 20 empreses que ens ajuden i espenten en el nostre objectiu i en els valors que intentem transmetre amb aquest esdeveniment.

 

L'objectiu principal pel qual farem el recorregut serà recaptar fons per donar a l'associació AMUNT CONTRA EL CÀNCER, de la Marina Alta, que tingui una missió solidària amb què ens puguem sentir identificats, tant nosaltres com a organitzadors, com els espectadors de l’esdeveniment, com els patrocinadors i col·laboradors.

 

Per això, tindrem el Bizum de la propia associació operatiu, AMUNT contra el càncer, on els seguidors de l'esdeveniment podran fer donacions, i podrem seguir pràcticament en directe com es van sumant al còmput global del que s'ha recaptat. A més, afegir que el 15% del que els patrocinadors i col.laboradors han aportat, va directament a la recaptació global.

 

Cristian i Àlex Pulido