OBJECTIUS

 

 

 

OBRA SOCIAL

 

La tasca principal, o l'excusa amb què volem dur a terme aquest projecte, és ajudar les persones més necessitades. Vivim temps convulsos, pandèmia, crisi econòmica, crisi sanitària, moments d´angoixa social, moments d´angoixa familiar; temps difícils, al cap ia la fi.

Per això, volem aportar el nostre granet de sorra a la societat, i que millor manera que col·laborar en allò econòmic i en allò anímic.

 

En l'àmbit econòmic, intentant recaptar la màxima quantitat de diners amb què ajudar l'organització o ONG que decidim, i donar-los tota aquesta bufa d'aire, que aconseguim recaptar entre tots.

I en l'aspecte anímic, projectant un raig d'esperança. Donant a les persones, una visió més amable del moment actual, divertint-los i entretenint-los, sense sortir de casa seva, i mostrant que també, en el medi natural, ens els podem passar molt bé, i ser extremadament feliços.

Aquests són els motius que ens mouen, i creiem que, tots dos, són motius de pes, com per esforçar-nos i aconseguir el nostre objectiu final, recórrer el GR7 en tota la seua extensió per la Comunitat Valenciana.

 

L'objectiu quantitatiu que ens marquem és aconseguir com a mínim 1.000 €.

 

 

 

DONAR A CONÈIXER EL GR 7 I L'ENTORN TURÍSTIC

 

El País Valencià és un lloc preciós, en això estem tots d'acord. I com diem a la meva zona, el nostre territori és el rovellet de l´ou, és a dir, la perla o la joia de la corona. Vivim en un entorn privilegiat. I és cert, que tota la zona costanera, que gaudeix d'una reputació ben merescuda, no necessita molta promoció turística, però potser si, això passi, amb les zones d'interior.

 

Per això, aquest projecte, amb una bona difusió, tant a nivell d'arribar a molts llocs, com a nivell de qualitat tècnica, pot ser una eina més de promoció per als pobles i ciutats, una mica més oblidats per no ser al litoral, com també de llocs i amagatalls naturals menys coneguts, i als que podem donar més notorietat.

 

Per tant, donar a conèixer la bellesa dels nostres paratges i dels nostres amagatalls és un altre dels objectius que perseguim amb aquesta expedició.

 

 

 

FOMENT I PROMOCIÓ DELS ESPORTS DE MUNTANYA

 

Un altre objectiu marcat és promocionar els esports en el medi natural, com el senderisme, en els sectors de població que el desconeixen.

 

A més, podem ajudar la població menys activa, a aventurar-se en un esport on qualsevol persona, pot passar del sedentarisme, a realitzar una activitat física, en un medi natural, coneixent nous llocs de la nostra terra, i degustant el plaer de caminar senders inexplorats de la Comunitat Valenciana.