PATROCINADORS

 

Les empreses que patrocinen aquest event son

 

 

 

Cases Xaló SL - Empresa ubicada a Xaló 

Empresa familiar, fundada en 1.980, dedicada a la construcció i reforma de vivendes de tot tipus. Reformem finques rústiques i ruïnes amb pedra natural, fang, fusta tractada, ferro, paviment i rajoles decoratives, realitzant un estudi previ, al començament de les obres, tenint en compte l'entorn de la zona, i sempre acceptant les normes urbanístiques, que proposen els Ajuntaments.

 

www.casesxalo.es

 

 

Rolser  - Empresa ubicada a Pedreguer

Reinventar-se. Créixer. Evolucionar. Arribar a l'objectiu i, un cop aconseguit, tornar a començar. Aquesta és la filosofia que ens mou a ROLSER: La innovació constant, l'aposta pel disseny de productes que creixen i evolucionen al ritme de les nostres vides, al compàs de les nostres necessitats. La creativitat i el sentit pràctic marquen la línia de treball a què s'incorporen el disseny industrial d'última generació així com els màxims nivells de qualitat i seguretat.

 

www.rolser.com/es/

 

 

 

Grupo 3D Solutions- Empresa ubicada a Pedreguer, es un grup industrial de creacions tecnològiques dirigides per protèsics dentals. El grup està conformat per FRESDENTAL, centre de fresat que eleva la cualitat de la protesi dental, FRESMEDICAL, fabricació digital de protesi òsea i mandibular, i ESTÈTICA DENTAL, laboratori de creació de protesi dental

 

www.grupo3dsolutions.com

 

 

 

Solnet Energia - Empresa ubicada a Pedreguer, dedicada a les energies renovables i energia fotovoltaica, bioinstal.lacions i especialistes en FOTOVOLTAICA: AUTOCONSUM, AÍLLADA.

 

solnet@solnetenergia.com