PROJECTE SOLIDARI

 

 

Aquest projecte neix de la idea de recórrer el sender de gran recorregut que travessa la nostra Comunitat Valenciana. La idea que tenim és completar tot el recorregut, en unes 25 etapes aproximadament.

 

Anem a crear un equip de 2 o 3 persones, que iniciaran el recorregut des de Fredes, al nord de la Comunitat Valenciana, i aquestes mateixes 2 o 3 persones, si tot va bé, arribaran a Pinoso, al sud de la Comunitat Valenciana, unes 25 jornades després.

 

Aquest equip de 2/3 tindrà el suport i suport d'altres membres, encarregats d'ajudar en els subministraments de menjar, beguda, farmaciola i tecnologia i de dur un seguiment de control i seguretat des del “món real”. Aquests membres extra també s'incorporaran al recorregut en jornades concretes.

 

Tot aquest viatge a través dels senders i muntanyes de la Comunitat Valenciana, serà retransmès gairebé en directe. Tindrem xarxes socials informant de l'esdeveniment, i un cop iniciat, retransmetrem cada dia, donant visibilitat diària als Ajuntaments i Òrgans oficials col·laboradors, ia les empreses que vulguin sponsoritzar l'esdeveniment.

 

La despesa que comporta tota aquesta aventura, s'haurà de sufragar de les aportacions que puguem obtenir d'Ajuntaments, de la Federació Valenciana de Muntanya, i dels spónsors.

 

L'objectiu principal pel qual farem el recorregut serà recaptar fons per donar a l'associació AMMUNT CONTRA EL CÀNCER, de la Marina Alta, que tingui una missió solidària amb què ens puguem sentir identificats, tant nosaltres com organitzadors, com els espectadors de l’esdeveniment, com a col·laboradors. Per això, tindrem un Bizum operatiu, a través de l'associació pertinent, on els seguidors de l'esdeveniment podran fer donacions, i podrem seguir pràcticament en directe com es van sumant al còmput global del que s'ha recaptat.