TONI PULIDO

 

 

 

 

Antonio Pulido és el pare d'Àlex i de Cristian. La passió per la muntanya dels dos germans els ve inculcada del seu pare, que des de sempre els ha portat a conèixer els paratges naturals de la Marina Alta. Antonio és esportista des de sempre i entre les seves passions tenim, a més del senderisme, el ciclisme i els ral·lis.

 

Pel que fa al senderisme, això és el que ens diu Toni:

“En aquests darrers 7 anys i formant part d'un grup d'amics, amants de la muntanya i senderisme, ens vam proposar conèixer de primera mà els senders i muntanyes, tant del nostre territori valencià, com fora de la nostra comunitat, fins i tot iniciant la proposta a l´alta muntanya.

 

Els reptes aconseguits a la nostra zona van des dels cims de: Pico Calderón, Gavilán, Peñagolosa, Aitana, Puig Campana, Montcabrer, La Serrella, Maigmó, Cabezó D´Or, Montcabrer, Alfaro, Bèrnia, Benicadell, Safor, Montgó, etc. i fora de la nostra comunitat a mitja muntanya: Peñalara, La Sagra, Peñarroya, Els bisbes, Revolcadors…… i en alta muntanya : Teide, a Sierra Nevada amb el Mulhacén, Penell, Turó Pelao, Puntal de Juntillas, Cambres, Talaia, Cervatillos ia la zona Pirinenca: Aneto, Posets, Muntanya Perduda, Gran Bachimala, tots ells al costat dels meus inseparables companys de viatge.

 

Amb aquesta petita experiència espero poder aconsellar en certa mesura, a aquest il·lusionant projecte, que s'ha plantejat, i en què hem dipositat molta il·lusió i confiança.”